Darkest Fear 2: Grim Oak

Screenshot af Application:
Darkest Fear 2: Grim Oak
Nærmere oplysninger om ansøgning:
Version: 1.0
Upload dato: 13 Mar 18
Udvikler:
Licens: Gratis
Popularitet: 3292
Størrelse: 244 Kb

Rating: 2.7/5 (Total Votes: 29)

Horror tiltrækker altid. Tiltræk ved sin mystik og atmosfære. Atmosfære, der tvinger frygt og angst. Opgaven med at lave et godt spil i rædselsstil er ret kompliceret. Og hvis man tager en mobil platform i betragtning, synes opgaven at være en umulig-gør en.
Trilogiens plot kan nemt give point til de fleste spil i samme stil. Det er ikke brug for at indtaste det igen; du ville bedre lære det selv. Som i en første del spiller du som Thomas Warden, som skal afsløre mange forfærdelige mysterier, skjult i Grim Oak Town. Det skal nævnes, at en så detaljeret gameplay og plot ofte ikke er karakteristisk for mobile spil: i de fleste tilfælde forsøger udviklere bare at lave et andet arkadespil eller skydespil. Da spillet er af en seriøs genre, så skal det laves med forsigtighed.
Spillet er et kedeligt eventyr (lager med genstande leveres) med en stor mængde puslespil. Puslespil er generelt baseret på manipulationer med lette og små opgaver i trækkasser. Alt, der giver lys - lys, pærer, spejle, vinduer, pejse ... alt giver dig chancen for overlevelse. Mørke er din største fjende, husk det.

 

 

 

 

Lignende Ansøgninger

Rede do Crime
Rede do Crime

20 Mar 11

Metalslug 2013
Metalslug 2013

30 Jan 13

Red Faction 2
Red Faction 2

13 May 18

Kommentarer til Darkest Fear 2: Grim Oak

1 Kommentarer
  • Refai 22 Mar 21
    syoryyyyy
Tilføj kommentar
Tænd billeder!