TeaShark B E T A

Screenshot af Application:
TeaShark B E T A
Nærmere oplysninger om ansøgning:
Version: 1
Upload dato: 26 Jan 13
Udvikler:
Licens: Gratis
Popularitet: 409
Størrelse: 123 Kb

Rating: 1.6/5 (Total Votes: 7)

TeaShark B E T A - Hvad er nyt?


Hurtigere, mindre og bedre


Med omkring 120 kB, TeaShark packs flere funktioner end nogen af ​​sine konkurrenter. Men det er ikke alt! TeaShark server har været igennem en større opgradering til lave den fejl rapporteret af alfa-brugere. Den nye beta-serveren er baseret på WebKit3, den samme motor, der bruges af Safari 3 i Mac OS 10.5 & quot; Leopard & quot ;. Det er mere robust og meget hurtigere end det nogensinde har været.



Tabbed browsing og sideminiaturebilleder


Tabbed browsing er en fantastisk måde at forbedre produktiviteten, og det kunne ikke være nemmere at bruge faner i TeaShark.


Du kan indtaste en url eller åbne et link på en anden fane. Skift faner også bliver let med siden thumbnail support. Som man siger, & quot; Et billede er værd tusind ord & quot ;, TeaShark Pimps dine faner og browserhistorik ved at vise reelle miniaturer af siderne. Læs mere...



Husk din browsing-session


TeaShark gemmer din browsing historie, herunder faner, når du afslutter og genskaber det automatisk, når du starter op browseren igen. Det gør multitasking nemt for dig, når du skal skifte mellem TeaShark og din telefon.



Administrer dine bogmærker med farve tagsColor tagging er en innovativ måde at gruppere dine bogmærker. I TeaShark, kan du tildele flere farve tags til et bogmærke, og deler den samme bogmærke blandt flere grupper. Mission umuligt for traditionelle bogmærkemapper. Læs mere...



Klik, søg og opkald


TeaShark tillader dig at vælge tekst lige ud på siden og søge dem med din foretrukne søgemaskine, så du sparer trættende og smertefulde skrive på mobil. Hvis du ser et telefonnummer på siden, kan du foretage et opkald direkte fra browseren også. Alt du skal gøre er bare at klikke og ringe. Ja, det er så let! Læs mere...



Redigering i side og autofuldførelse


I TeaShark, kan du skrive tekst direkte ind i indtastningsfelter, uden at skifte til telefonens indfødte editor. Skulle du bruge den indfødte editor til at indtaste specialtegn, kan du blot klikke på indtastningsfeltet. Endnu bedre, er alle dine input husket, så næste gang, TeaShark automatisk fylder kassen, mens du skriver.



Ikke bare en browserTeaShark problemfrit arbejder med oprindelige programmer på telefonen til at udføre opgaver ud over sin kapacitet. Du kan klikke et downloadlink i en hvilken som helst side og TeaShark vil lancere din telefons indbyggede browser for at hente filen for dig. Hvis din telefon understøtter streaming video, kan du bruge TeaShark at pege på videoens link og afspille den i telefonens medieafspiller.

Funktioner:

Fuld Web til din mobiltelefon


TeaShark gengiver websider på samme måde som desktop-browsere. Det er ikke mere mobile web med næsten ingen indhold. Dine foretrukne steder er den samme på telefonen og skrivebordet.



Naviger intuitivt


Der er en intelligent mus til nem navigation. Markøren springer til det næste link for at klikke, hvilket sparer dig for besværet. Naviger så hurtigt eller langsomt, som du har brug for med side op og ned, venstre og højre genveje. Gå til indhold: displayet snaps til den tekst, du læser.



2-niveau zoom


TeaShark har unikke 2-niveau zoom. Det første niveau er for fine rulning med læsning kapaciteter, mens den anden er til hurtig hoppe fra afsnit til afsnit. Du vil aldrig blive tabt på siden.



LandskabGå sidelæns for en mere naturlig fornemmelse. TeaShark kan rotere side 90 grader til liggende tilstand.



Flere faner og historie


Tabs er et must for enhver browser. TeaShark har det. Du kan åbne et link i en fane og få adgang til det på samme måde, som du ville få adgang til din browserhistorik. Du kan let glide frem og tilbage, op og ned. TeaShark husker også din sidste session og når du starter det op igen, din browsing og fanen historie er der som du forlod det sidste gang.



Bogmærke forvaltning med farve tagging


Color tagging hjælper dig med at holde dine foretrukne sider organiseret. Der er 8 foruddefinerede farver, hvorfra du kan vælge imellem.



Forbedret klik og søgning


Med desktop-lignende tekst udvælgelse og telefonnummer anerkendelse.



Og mange flere funktioner


Herunder smarte webadresse indrejse, finde tekst, indbygget websøgning, RSS-læser, in-line redigering, permanent historie, du navngive det.

Lignende Ansøgninger

Kommentarer til TeaShark B E T A

Kommentarer ikke fundet
Tilføj kommentar
Tænd billeder!