VirtualRadio

Screenshot af Application:
VirtualRadio
Nærmere oplysninger om ansøgning:
Version: 1.2.0
Upload dato: 25 Feb 11
Udvikler:
Licens: Gratis
Popularitet: 1170
Størrelse: 152 Kb

Rating: 1.6/5 (Total Votes: 17)

VirtualRadio Gratis internetradio spiller på din telefon!

Lyt til din foretrukne Web-radiostation på din mobiltelefon! VirtualRadio bringer et stort antal udvalgte internetradiostationer til din mobiltelefon og giver dig fantastisk lyd uanset hvor du er.


VirtualRadio GRATIS for Java-telefoner er designet til moderne mobiltelefoner, men kan ikke køre perfekt på hver telefon! De fleste mobiltelefoner i brug er såkaldte Java-telefoner. Da der er tusindvis af forskellige Java-telefoner rundt, er vi i stand til at fortælle præcis, hvor VirtualRado vil arbejde eller ej. For at optimere brugeroplevelsen, har vi reduceret standard liste over radiostationer på kanaler med en lav båndbredde kun (32kbps) inden for Java-version. Bare prøve det, det er gratis! Og, hvis du har lyst, venlig at give os din feedback.


Opmærksomhed!

Lytte til Virtual Radio via din operatørs net vil skabe en masse download-trafik! Hvis du ikke har en & quot; fast sats & quot; betaling planen, kan den ubegrænset download af lyd blive meget dyrt meget hurtigt! Er du i tvivl, så spørg din operatør!


Hvis du er ved hjælp af moderne telefoner 'Wi-Fi-kapacitet, kan du tilslutte direkte til internettet (WLAN) og kan undgå alle operatørens omkostninger.Nyd VirtualRadio!

Lignende Ansøgninger

Nabbit
Nabbit

1 Apr 11

stream Radios
stream Radios

22 Jul 16

Police-Radio
Police-Radio

3 Aug 16

Kommentarer til VirtualRadio

Kommentarer ikke fundet
Tilføj kommentar
Tænd billeder!