Powerful-Xcalculator

Screenshot af Application:
Powerful-Xcalculator
Nærmere oplysninger om ansøgning:
Version: 1
Upload dato: 1 Dec 12
Udvikler:
Licens: Gratis
Popularitet: 138
Størrelse: 30 Kb

Rating: 1.1/5 (Total Votes: 7)

Powerful-Xcalculator - Om


Jeg har skrevet denne regnemaskine med 2d og 3d plot fungerer som studenterprojekt. Feedback med kommentarer er velkommen. Du kan kontakte mig på peirick AT gmail.com

Kildekoden kan findes på Sourceforge

Hjælp


Til at indtaste tal bruge tallene på din telefon, & quot; # & quot; indgange et punkt. Til input operatører eller funktioner trykke & quot; * & quot ;. Placeringen af ​​funktionerne på skærmen kort til positionen på din mobiltelefon tastatur.

Du kan tegne en graf, hvis formlen indeholder en & quot; x & quot; eller & quot; y & quot; og dit tryk Calc.

For at navigere i grafen presse & quot; 2 & quot; og & quot; 8 & quot; op og ned, og tryk på & quot; 4 & quot; og & quot; 6 & quot; for venstre og højre. Eller trykke på den tilsvarende op, venstre til højre, ned-tast din mobiltelefon.

Du kan skalere grafen på y-aksen presse & quot; 3 & quot; for zoom ud og & quot; 9 & quot; for zoom ind til at zoome på x-aksen presse & quot;. 1 & quot; og & quot; 7 & quot ;. Det er også muligt at ændre skalaen på aksen i indstillingsmenuen.

For at forlade grafvinduet presse & quot; * & quot; igen.Det funktioner sin, cos, tan, ... anvendelser som standard radianer som indgangsværdier. Du kan ændre trig funktionstilstand i menuen med indstillinger til radianer, grader eller grad.

Lignende Ansøgninger

Kommentarer til Powerful-Xcalculator

Kommentarer ikke fundet
Tilføj kommentar
Tænd billeder!